Intrebari frecvente
Preturile afisate pe site contin TVA?

Preturile afisate pe site contin TVA 24% conform legislatiei romane si sunt exprimate in LEI.

Produsele prezentate aici sunt avizate de Ministerul Sanatatii?

Toate produsele comercializate de noi sunt avizate de Institutul de Bioresurse Alimentare. In descrierea fiecarui produs veti gasi seria si numarul de avizare al produsului.

Primesc si prospecte pentru produsele comandate?

Da, in pachetul trimis de noi veti gasi pe langa produsele comandate si prospectele pentru acestea precum si factura fiscala pentru banii achitati.

Cum stiu ca produsele sunt originale?

Toate produsele comercializate de noi sunt importate direct din Canada. Toate flacoanele sunt sigilate cu sigiliul companiei producatoare.

Daca comand numai un produs cat este taxa de expediere?

Indiferent de numarul de produse comandate de dvs taxa de experiere este tot 10 lei prin PrioriPost (POSTA ROMANA) si 15 lei prin Curierat Rapid GLS Romania. Daca valoarea comenzii dvs depaseste 300 de lei transportul este gratuit prin curierat rapid (GLS ROMANIA) sau prin Posta Romana (SERVICIUL PRIORIPOST)

Ce se intampla daca pachetul intarzie?

Pachetul cu produsele comandate ajunge la dumneavoastra intr-o perioada variind intre 48 de ore si 7 zile lucratoare in functie de modalitatea de livrare aleasa, localitate in care se face livrarea si data expedierii de catre echipa Imalife. In cazul unor situatii exceptionale in care nu va putem livra produsele comandate in termenul agreat, va vom contacta telefonic sau prin e-mail. Starea fiecarei comenzi o puteti urmari accesand contul dumneavoastra.

Produsele pot fi livrate si in afara Romaniei?

Produsele comandate de pe site-ul nostru pot fi livrate numai pe teritoriul Romaniei.

Pot sa intarzii livrarea produsului pe care l-am comandat?
Da. Comunicati-ne in ce zi vreti sa expediem produsul dumneavoastra in fereastra "Nota clienti" (sau spuneti-ne cand doriti sa ajunga si noi, in functie de modalitatea de livrare, vom calcula data expedierii).
Care sunt tarifele de livrare?

Prin Curierat Rapid - GLS Romania = 15 lei
Prin Posta Romana - Serviciul Prioripost = 10 lei

Comenzile cu o valoare de peste 300 de lei beneficiaza de transport gratuit

Cum platesc contravaloarea produselor?

Produsele se achita in momentul in care dvs intrati in posesia lor. In cazul in care ati optat sa fie livrate prin curierat rapid veti achita contravaloarea produselor catre reprezentantul firmei de curierat. Daca expedierea s-a facut prin Posta Romana atunci veti achita contravaloarea produselor la oficiul postal de unde ridicati pachetul sau factorului postal care vi l-a adus

Date clientDatele dvs
În cursul înregistrării comenzii, noi colectăm de la clienţi o serie de date personale necesare atât livrării produselor..........detalii
Livrarea produselorLivrarea produselor
Produsele sunt expediate pe întreg teritoriul României prin Poşta Română - PrioriPost sau curierat rapid .........detalii
Cum platescCum plătesc?
Plata comenzilor dvs se efectuează ramburs în lei la ridicarea coletului la Oficiul Poştal dupa prezentarea....detalii
Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Toate produsele descrise pe acest site sunt suplimente alimentare si se elibereaza fara reteta. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Imalife.ro si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
S.C. Imavision Media&Development S.R.L. Brasov, cod fiscal, RO21184860, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J08/542/2007

ANPC Protectia Consumatorului |    Solutionarea litigiilor